Expertise van de ICS Groep

ICS Groep gaat in de lead om samen met haar partners en opdrachtgevers een prettige en gezonde leef- en werkomgeving te creëren voor patiënten, cliënten, familie en medewerkers.

Met ons brede pakket aan duurzame facilitaire diensten leveren wij een actieve bijdrage aan ieders gezondheid en persoonlijk welzijn.

Reguliere schoonmaak – specialistische schoonmaak

Cateringdiensten

Consultancy

O.a. projectmanagement, IFM, duurzaamheid, innovatie, verspillingen reduceren.

Aanvullende diensten:

Receptiediensten, huismeesterdiensten, was- en strijkservice, gladheidsbestrijding, groenvoorziening en terreinonderhoud, ongediertebestrijding, afvalmanagement, levering van sanitaire middelen.

Facts & figures

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid: meer dan 200 mensen die voor ICS werken hebben een afstand tot de arbeidsmarkt.

100% cradle to cradle

Inzet van 100% cradle to cradle middelen en materialen.

Een volledig facilitair pakket van ICS Groep

ICS Groep gaat in de lead om samen met haar partners en opdrachtgevers een prettige en gezonde leef- en werkomgeving te creëren. Altijd de beste willen zijn zit in ons DNA. Op geheel eigen wijze verleggen wij grenzen in het facilitaire landschap. Door onze diversiteit aan bedrijven hebben we veel facilitaire diensten in huis. We leveren (schoonmaak) maatwerk en zoeken altijd naar de perfecte match met de strategische doelstellingen van onze opdrachtgever. 

 

Schoonmaak en huishoudelijke taken, het verzorgen van maaltijden, een kleine technische klus: laat dat gerust aan ons over. Ook zorgen we ervoor dat verbruiksartikelen in sanitaire voorzieningen op voorraad zijn, de was is gedaan en er verse koffie en thee op tafel staat. ICS Groep is dus veel meer dan een schoonmaakbedrijf alleen. 

Als uw complete facilitaire partner reiken we u graag de hand. Zo ervaart u minder werkdruk en heeft u meer ruimte voor waar het écht om draait: volledige focus op het verlenen van zorg en de cliënt.