Expertise van de Eetgemak Groep

Met verse gerechten op maat impact maken voor mens en planeet.

De Eetgemak Groep levert met verse gerechten een bijdrage aan de gezondheidspreventie voor jong en oud. Dit doen wij met voedingsconcepten die gericht zijn op gezond leven, welbevinden, behandeling en herstel.

Innovatieve voedingsconcepten & productontwikkeling

Bijvoorbeeld het FoodforCare concept. De ontwikkeling van eiwitrijke of plantaardige producten.

Volledige ondersteuning vanuit diëtetiek

Ontwikkeling van menucycli en assortiment analyses op gezondheid en duurzaamheid.

Training en opleiding

Op locatie door onze projectmanagers of online via verschillende modules.

Facts & figures

99%

99% score op voedselveiligheid.

0,25 dag reductie van ligduur

Het FoodforCare concept bewijst met eiwitinname een 0,25 dag reductie van ligduur(Proefschrift Dijxhoorn).

De aanpak van de Eetgemak Groep

Vanuit de Eetgemak Groep maken wij impact met lekkere, goede en gezonde voeding voor jong en oud. Dit doen wij vanuit verschillende voedingsconcepten die zich richten op welzijn, behandeling, herstel, gedrag en gemak. Al deze concepten hebben 1 ding gemeen: een positieve bijdrage leveren aan preventie. Wij geloven dat deze aanpak ons helpt om het welzijn van mens, dier en planeet te verbeteren.

 

De Eetgemak Groep draagt op verschillende vlakken bij aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit doen wij met betrekking tot onze voedingsconcepten maar ook in onze manier van werken. Zo werken wij zoveel mogelijk met lokale leveranciers en gebruiken wij verschillende duurzaamheidskeurmerken voor onze ingrediënten.


Ons diëtetiek team stelt elk kwartaal een menucyclus samen waarbij wij naast onze reguliere cyclus ook een duurzaam menu aanbieden. Het duurzame menu bestaat o.a. uit biologische en andere duurzame ingrediënten. Met onze culinaire adviseurs helpen wij onze klanten op locatie om de kwaliteit van het eten en de efficiëntie in de keuken te optimaliseren.

 

Verder geven wij al onze klanten de mogelijkheid om onze verpakkingen na gebruik retour te sturen. Deze laten wij dan recyclen door onze afvalpartner zodat er van de grondstof voor nieuwe producten gemaakt kunnen worden.


De Eetgemak Groep kan u adviseren en ondersteunen op het gebied van voeding. Een duidelijke visie op het gebied van voeding zorgt ervoor dat u uw gasten op een maatschappelijk verantwoorde manier kunt verrassen met lekker en goed eten. Graag helpen wij u verder bij de verbetering van het voedingsbeleid binnen uw organisatie.